Over In Goede Handen Management

In Goede Handen Management is een onderneming, opgericht in 2017, die zich richt op zelfstandige musici en/of ensembles die graag meer praktische en financiële/administratieve ondersteuning op verschillende manieren nodig hebben.

In Goede Handen Management is opgericht door Jurgen van de Ent. Hij heeft ruime ervaring in het organiseren van concerten, open podia en musicals.
Het organiseren doet hij al tijdens zijn middelbare schoolperiode, waar hij na jaren zonder weer leven blies in de Culturele Avond.

Tijdens zijn studie Schoolmuziek (nu Docent Muziek) aan het Utrechtse conservatorium (HKU) heeft hij menig concert georganiseerd voor het mede door hem opgerichte projectkoor Trajecti Voces. Ook heeft hij na een studie theatertechniek een aantal dansvoorstellingen belicht.

Toen zijn studie was afgerond heeft hij tijdens zijn werkzaamheden als docent muziek menigmaal buitenschoolse activiteiten helpen organiseren en zich verder bekwaam op technisch gebied wat betreft licht en geluid en het maken van websites die de uitvoeringen ondersteunen.

Na een wat mindere periode in zijn leven wil hij nu al zijn kwaliteiten aanwenden in deze nieuwe onderneming en zo zijn passie in praktijk te brengen.

De naam In Goede Handen is niet zomaar uit de lucht komen vallen:

'“Jij bent altijd zo handig” en “Als jij het doet, komt het goed”, zijn opmerkingen die ik vaak naar mij zijn gemaakt. Dus dacht ik bij de naamgeving van deze onderneming, waarbij de diverse zorgen van musici en/of ensembles aan mij worden toevertrouwd gelijk aan de naam In Goede Handen. Het nl-domein met deze naam was al in het bezit van een masseur maar tot mijn verbazing zag ik dat het management-domein met de verzonnen naam nog vrij was. Dus werd de naam van de onderneming In Goede Handen Management, wat gelijk verwijst naar de website.'

bron: 'Ondernemingsplan In Goede Handen Management'

Nu is hij naast ondernemer ook penningmeester van het plaatselijke St. Ceaciliakoor, het koor Camerata Deventer en het projectkoor Festina Lente.

Pagina's

Bezoeker
Deze website is al door 18774 bezoekers bekeken!
Als u een gebruikersnaam en wachtwoord heeft kunt u hier


Privacy verklaring
Lees hier ons Privacy verklaring over hoe wij omgaan met de Algemene Verordening Persoonsgegevens.
Contact-gegevens
Mailadres:
info@score2pants.com

Postadres:
Van Hetenstraat 29
7415 TS Deventer
Copyright 2023 Score 2 PartsDeze website is ontwikkeld door: onderdeel van: